Dom > O nama > Povezane tvrtke

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, doo je specijalizirana za proizvodnju hrane strojeva, složena gnojiva strojeve, trava za obradu, bio-energije opreme instalacije za kompletan inženjering, koji je prošao certifikaciju ISO9001: 2000 i CE. Naši proizvodi su naširoko koristi u različitim područjima kao što su žito, hraniti, stočarstvo, akvakultura farmi, mikrobnih smjesa gnojiva i okoliš prijateljski industrije. Ovise o dostignuće tehnologije u naše polje i zrele poslovne administracije sustava, koji bi proizvodi Liangyou ne samo u domaćim, tržištu, ali također su bili izvezeni u zemljama Europske, afričke i MORE. Naše hrane kompletna oprema za perad, stočarstvo i akvakultura su proizvodi koji se izvoze u inozemstvo. Naši proizvodi su pod naslovom čast kao andquot; Kina poznata Brandandquot; andquot; Kina Superior proizvod andquot; "vjerovati dostojan za kvalitetu u Chinaandquot; i andquot; Kvalificirano društvo za kvalitetu Supervisionandquot;.
Uzimanje andquot; Iskrenost ima povjerenje, kvaliteta pobjeđuje marketandquot; kao naše poslovne filozofije, po naše napredne znamo kako, vrhunske kvalitete i zadovoljavajuće usluge, stekli smo povjerenje naših kupaca. Također smo dobili obilan i odličan praktična iskustva za hranjenje kompletan inženjering, zrno transportni inženjering, mikrobnih okoliša prijazan inženjering i za inženjerstvo. Naše znanstvene dizajn, odlična tehnologija, dobar proizvod, zamišljen i savršena usluga, želimo da se pridruže ruke s našim klijentima, unaprijed zajedno i surađuje u, kako bi se stvoriti briljantne budućnosti.

Web-mjesto:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou Silo Engineering Co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu Province. Specijalizirani smo za istraživanje, razvoj i projektiranje čeličnih silosa inženjerstvo materijala za tehnologije i prodaja i servis srodnih proizvoda. Svoje proizvode se široko primjenjuju u poljoprivrednom području, industrijsku i mjesta poput hrane, ulje, brašno, piva, kemikalije, građevinskih materijala, luke i zaštite okoliša. Tvrtka je okupio velike serije profesionalni talent i viši menadžeri koji se bave čelik Šilo industrije za mnogo godina, i ima uspješno upravljaju i provode stotine čeličnih silosa projekata kako bi se omogućilo korisnicima da stvarno svjedočanstvo kvalitete "Liangyou" čelični Silosi od istraživanja, razvoja i izrade čeličnih silosa provedbe građevinskih projekata i od profaza konzultacije za usluge nakon prodaje.

Tvrtka je u stanju pružanje kupcima s 30 8.000 tona čeličnih silosa razne specifikacije i poduzetnika jedan paket po principu pakirani tehnološki dizajn, građevinarstvu osnovni dizajn, uzdizanja, transportni, čišćenje, magnetska odvajanje, sušenje, mjerenje, mjerenje temperature, dimljiv ili parenje, hladnjače, očuvanje topline, ozračivanje i otprašivanja i dizajn, proizvodnja, instalacija, ispravljanje pogrešaka i osposobljavanje profesionalnog opreme kao što su automatsko upravljanje sustavima. U međuvremenu, to korisnicima pruža podršku opremom kao što su elevatori sa transportni kapacitet od 20 do 1000 t / sat, strugač transportera i trakastih transportera.

U poslovnom filozofijom "Osvojiti povjerenje iskrenost, napraviti uspjeh kvalitetom" tvrtka je bila jača svoj napredan razvoj filozofije, izvrsna operacija upravljanja i odličan proizvodni menadžment tima. Tvrtka nastoji postati model za industriju po pravu svoje kvalitete visoke kvalitete proizvoda, napredne tehnologije i dobra usluga. Temelji se na Kinu i okrenuti svijetu, pruža gosti sa domaćih i inozemstvu naprednih tehnologija.

Web-mjesto:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., D.o.o.

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute ko našao ZheJiang university i Liangyou društvo" i andquot; Obnovljivih izvora energije strojarstva tehnološki centar co pronašao ZheJiang university i Liangyou companyandquot; i ona je specijalizirana u proizvodnji biomase pelet strojeva i biomase gnojiva strojeva, kao i dizajn, proizvodnja, instalacija, prodaja i servis kompletni projekt rješenje.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently ključ oprema za peletiranje biomase za poljoprivredne kulture u China.Meanwhile to može biti Peletirana za otpad iz šumarstva, previše. Možemo prilagoditi i dizajn projekta ključ u ruke za sve vrste materijala za korisnike prema njihovim različitim zahtjev, materijala i web-mjesta.

Za Bio gnojiva, organskih gnojiva: Posvetili smo za Randamp; D organske složena gnojiva za mnogo godina i možemo poduzeti Izvođački projekt kapaciteta 10.000-100.000 tona godišnje. Mogu biti izrađene za organska gnojiva, kao što su gnoj PILETINA, SVINJA, GOVEDA i gubitak zrna, kanalizacije andamp; organski otpad nakon slaganja, fermentacije i granulacije. Sa andquot; zaslužan bt iskrenost, uspjeh kroz kvalitete andquot; koncept i napredne tehnologije, vrhunsku kvalitetu i najbolju uslugu, mi se fokusirati na razvoj energije biomase i biomase gnojiva peletiranje tehnologija, napraviti izvanrednu inovacija, promjena otpada u blago, dati poticaj za chinaand #39; s razvoj obnovljivih izvora energije i iskoristivost, industrijalizovati obnovljivih izvora energije i pridonijeti zaštiti okoliša.

Web-mjesto:www.fdsp-REME.com